Kit sursa universala LCD-LED TV 21"

12,00 RON
Preturile afisate sunt finale. Taxa de procesare si expediere este invers proportionala cu valoarea comenzii.
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
* * * * *

Descriere

Modulul CA-888 este conceput pentru a substitui partea de comanda si control alimentare din TV LCD / LED utilizand primarul transformatorului chopper original din TV cu diagonale de 32 ÷ 68cm ( 15 ÷ 21 inch ). IC Power Supply Control: DM0465R DM0565R FSDM0465R FSDM0565R, STR-DM0465 or STR-DM0565. Conectare facila conform schemei atasate. Inaintea instalarii acestui kit verificati integritatea componentelor din circuitul primar: EL-CO filtraj 300V, punte redresoare si optocuplor. In circuitul secundar al sursei verificati daca nu exista supraconsum sau scurt-circuit pe barele tensiunilor secundare. Se recomanda montarea modulului in atelier service de catre un tehnician autorizat. In caz contrar exista pericol de electrocutare sau/si distrugere iremediabila a aparatului.

Semnificatie pini si mod conectare modul:

Conductor galben, pin 1: se conecteaza in loc la colector, drena mos-fet sau pin cald IC power supply.
Conductorul negru, pin 2: GND, fir de masă al modulului, se conecteaza la polul negativ al condensatorului de filtraj 300V.
Conductorul rosu, pin 3: +Vcc, terminal de alimentare modul kit, se conecteaza la polul pozitiv al condensatorului filtraj 16-25V, tensiunea pe acest pin poate fi intre 12-18Vcc.
Conductorul alb, pin 4: FB, feedback de la optocuplator. Asigurați-vă că pinul GND al optocuplorului este conectat la masa circuitului primar. In caz contrar acest pin se leaga la masa iar optocuplorul se elimina din cablaj.
Conductorul verde, pin 5: se conecteaza la plusul EL-CO filtraj general +300Vcc.