Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile. Pentru produsele din categoriile "Doze pick-up", "Module Plasma & LCD", "Telecomenzi", "Transformatoare" sau "Unitati Laser" este recomandat sa precizati la "Comentarii comanda" marca si modelul aparatului pentru care achizitionati produsul urmand ca noi sa verificam compatibilitatea sau echivalarea unde exista mai multe versiuni/variante.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Pentru finalizarea comenzii online trebuie indeplinite cateva conditii minime, obligatorii:
1. Selectati si bifati acceptarea cookie-urilor strict necesare procesarii datelor dvs. de contact.
2. Selectati si bifati luarea la cunostinta a informatiilor din sectiunea "termeni si conditii".
3. Alegeti, completati sau bifati  campurile obligatorii inclusiv judetul si tara de destinatie.
4. Aveti in vedere indeplinirea conditiei de valoare minima a comenzii care este 80 lei.

Firma noastra este inregistrata ca PFA neplatitoare de TVA astfel preturile afisate sunt cele care vor aparea pe factura. La preturile afisate, se adauga doar taxele de livrare.

Imaginile produselor au numai titlu orientativ si pot diferi de imaginea reala a produselor. Acest lucru nu schimba caracteristicile lor de baza.

Ofertele din acest magazin online sunt in limita stocurilor disponibile. Ne rezervam dreptul de a modifica orice descriere sau detaliu, fara a anunta in prealabil acest lucru.


ElectronicServiceSHOP®
315600 - PANCOTA - ARAD
ROMANIA

Cod Fiscal: 20695646
Nr.Reg.Com: F02/1205/2005
Magazin:  Piata Libertatii nr.12a
Cosmote: +40788592060